Nieuws

Fotokaarten voor Sri Lanka

Hulp aan Sri Lanka in tijden van corona

8 april, 2020

Het was de bedoeling dat Gerrit op 19 maart voor ruim twee weken naar Sri-Lanka zou vertrekken. Helaas kon de reis niet doorgaan door de gezondheidscrisis rond het coronavirus. In Sri-Lanka is... lees verder »

Weduwe leeft met zoontje in geitenhok.

Van geitenhok naar woonkamer

28 december, 2019

Iedereen weet vast nog wel dat we tijdens de novemberreis van SPSR in Palayoothu tegen een weduwe met haar zoontje aanliepen die in een geitenhok woonden. We hebben daar tijdens ons verblijf direct... lees verder »

SPSL helpt gezin uit de brand.

SPSL helpt gezin aan winkeltje

25 november, 2019

In Palayoothu heeft Stichting Projecthulp Sri Lanka (SPSL) een gezin kunnen helpen dat een winkel wilde beginnen om in het eigen levensonderhoud te voorzien. Na een ongeluk waarbij de vader een been... lees verder »

Poppen die in onze kraam te koop zijn en waarmee u Sri Lanka steunt

Bezoek onze kraam en steun Sri Lanka

8 februari, 2019

De komende maanden lopen er allerlei activiteiten van stapel waarbij de Stichting Projecthulp Sri Lanka is betrokken. Wij zijn daar met een kraam aanwezig van waaruit allerlei spullen worden verkocht. De opbrengst... lees verder »

Bedankbriefje van priester uit Palayoothu

29 december, 2018

Van Rev. Fr. G. Nithidasan, een priester werkzaam in Palayoothu, ontvingen we namens zijn parochie een bedankbriefje. Hij bedankt de stichting voor het werk dat de afgelopen jaren is verricht op het... lees verder »

2018 een bijzonder jaar voor SPSL

27 december, 2018

Het jaar 2018 is alweer bijna voorbij. Een bijzonder jaar waarin we weer heel veel gedaan hebben om al onze vele projecten te laten draaien. Dit jaar is het 40 jaar geleden... lees verder »

Naar de Bolderbraderie Sliedrecht

3 april, 2018

Zaterdag 16 juni gaan we naar de Bolderbraderie in Sliedrecht, Touwbaan 1. Ook dit is een gezellige en druk bezochte markt. Het aanbod van allerlei leuks is groot en we gaan enveloppen trekken.... lees verder »

400 loten om te verkopen

4000 loten om te verkopen

31 maart, 2018

Het is weer april en de 4000 loten om ons werk in Sri Lanka te ondersteunen Zijn weer gedrukt. Op de loten leest u het getal 40 en 1978….2018. Deze cijfers hebben voor... lees verder »

Reis naar Sri Lanka

28 maart, 2018

Gerrit reist vrijdag 6 april Gerrit weer af naar Sri-Lanka. Tijdens zijn verblijf daar zal hij een groot gedeelte van onze projecten bezoeken. Er staan inmiddels al een aantal tassen vol met kinderkleertjes... lees verder »

Nieuwsbrief

Download hieronder de laatste nieuwsbrieven. Wilt u deze automatisch ontvangen meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.